23 de nov. 2011

CURSOS I TALLERS 2011 - 2012

CURSOS I TALLERS ESPAI JOVE MARTORELLES 2012


CURS DE COSTURA
Si t'agrada customitzar-te la teva roba, si no saps ni cosir un botó, si vols crear els teus propis models per no vestir com ningú... Aquest és el teu espai!
Dia: Dilluns
Hora: De 19.30 a 21.30
Preu: 20 €/mes


CURS DE DJEMBE
Si estàs interessat en aprendre a tocar aquest instrument de percussió, aquesta és la teva!
Dia: Dilluns
Hora: de 19.30 a 21.30
Preu: 20 €/mes

LLENGUATGE DE SIGNES I COMUNICACIÓ NO VERBAL
La llengua de signes, o llenguatge signat, és una llengua natural de les persones sordes, gràcies a la qual poden establir un canal d'informació bàsica per a la relació amb el seu entorn social. Mentre que amb el llenguatge oral la comunicació s'estableix mitjançant un canal auditiu, la llengua de signes ho fa per un canal visual i espacial. Té una estructura gramatical pròpia que es caracteritza pels següents paràmetres: la configuració d'una o dues mans, dels seus moviments, de les seues orientacions, de la seva ubicació espacial, i dels elements no manuals (moviments labials -que poden ser verbals i orals-, facials, linguals, d'espatles, i de cap).
Tot i que les llengües de signes siguen naturals entre les persones amb sordesa, el seu origen és tan antic com la llengua oral a la humanitat, i també han sigut utilitzades per comunitats d'oients.
La comunicació no verbal és la que es fa mitjançant gestos, moviments de diverses parts del cos o diferents expressions de rostre o dels ulls.
Dia: Dimarts
Hora: de 19.30 a 21.30
Preu: 20 €/mes


CURS DE DANSA
A partir de gener vine a moure el cos a ritme de:
- Funky
- Salsa
- Contemporània
- Bollywood
- ...
Dia: Dimarts
Hora: De 20.00 a 21.30
Preu: 20 €/mes


INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA
Els infants abans naixien amb un pa sota el braç, ara neixen amb un ordinador. Els joves no han nascut amb aquest ordinador, però els han incorporat, junt amb les noves tecnologies, a la vida quotidiana.
Els adults, alguns, estan mínimament familiaritzats amb les noves tecnologies, però molts d'altres es senten incapaços de tocar un ordinador si no tenen un d'aquests joves al costat.

És per aquest motiu, per afavorir aquesta autonomia davant de les noves tecnologies, que des de l'Espai Jove us oferim: CURS D'INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA.
Dia: Dimecres o dijous
Hora: De 18.00 a 19.30
Preu: 20 €/mes


TROBADA DE MALABARS
A partir d'aquest dimecres, 23 de novembre, trobaràs a l'Espai Jove un espai on poder jugar i practicar amb altres persones que, com tu, gaudeixen amb els jocs malabars. ÉS TOTALMENT GRATUÏT! Només has de portar algún joc, si és que en tens.
Dia: Dimecres
Hora: De 19.00 a 21.30
Preu: Gratuït


CURS DE GUITARRA
Aprendre a tocar un instrument, no només t'aporta coneixements musicals sino que pot afavorir la teva coordidació, pot esdevenir una eïna de relaxació, pot afavorir les teves relacions socials, pot, inclús, fer-te guanyar uns calers, ... sense oblidar que la música és una manera de comunicar-se.
Dia: Divendres
Hora: De 19.30 a 21.00
Preu: 25 €/mes


CURS DE GRALLA
LA GRALLA és un instrument aeròfon de llengüeta senzilla, de caràcter rústic, constituït per un tub de fusta d'uns 27 cm de longitud. La seva sonoritat és estrident i poc clara. És utilitzada per a acompanyar la formació dels castells humans i en les formacions instrumentals pastorívoles de les comarques pre-pirinenques i pirinenques.
Si t'interessa conèixer una mica més aquest instrument, aquest és el teu taller.
Dia: Divendres
Hora: De 17.30 a 19.00
Preu: 12 €/mes


GRUP DE CONVERSA – ANGLÈS
Estàs cursant o has cursat mai cap curs d'anglès? La teva creu amb l'idioma son els exàmens orals? Al teu currículum posa que el saps parlar? T'agradaria poder parlar-lo però no tens diners per viatjar ni conèixes ningú amb qui poder practicar?
El moviment es demostra caminant...
Vine a l'Espai Jove Martorelles i fes un pas més en la coneixença d'aquest idioma.
Aquest, no és un curs d'anglès. No estudiarem els verbs irregulars, no farem exercicis sobre els phrasal verbs, no farem exàmens...
AQUEST ÉS UN ESPAI ON TORBAR-SE AMB GENT QUE, COM TU, VOLEN PARLAR UNA ESTONA EN ANGLÈS I PRACTICAR L'IDIOMA.
Les sessions estaran dinamitzades per un/a professor/a que ens aportarà temes de conversa, així com materials pedagògics (pel•lícules, notes de premsa, guies de viatge, ...) per arribar al nostre objectiu.
DIA, HORA I PREU PER CONCRETAR (en funció de la vostra disponibilitat)


ALTRES PROPOSTES
- IOGA
- Taller mecànica de bicicletes
- Curs de català
- Grup de teatre
- Grups de conversa (francès)
- FOTOGRAFIA (INICIACIÓ, CREATIVA I RETOC FOTOGRÀFIC)




Si estás interessat/da, envia’ns les teves dades (nom, telèfon i mail) i la teva disponibilitat (dia i hora), o posa’t en contacte amb nosaltres:

ESPAI JOVE MARTORELLES
Masia de Carrancà, sn – 08107 – Martorelles
93 579 12 66 – joventut@martorelles.cat
www.espaijovemartorelles.blogspot.com
Facebook: Cultura Joventut Martorelles

2 comentaris:

  1. Bona tarda,
    Estaria interesada en el Grup de Teatre, la meva disponibilitat seria divendres tarda. Salutacions,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,

      Si et sembla bé, passa'm les teves dades (nom, mail i telèfon) a joventut@martorelles.cat a la fi de poder contactar amb tu quan el grup de teatre tiri endavant.

      Estem en contacte,

      Patricia Herrero Pereña
      Dinamitzadora Juvenil Espai Jove Martorelles

      Elimina