23 de nov. 2010

LIPDUB 1r ANIVERSARI ESPAI JOVE MARTORELLES

Ja fa un any que vam obrir l'Espai Jove i per celebrar-ho, a part de muntar una gran festa d'aniversari, volem fer quelcom especial! Tenim moltes coses pensades però, per començar, volem que continus sent tu el protagonista!

És per aquest motiu que Joventut i l'entitat CONTRALLUM et convidem a participar en un LIPDUB! Si no saps de què t'estic parlant, una mica més a baix en podràs veure alguns exemples. De moment t'explico: es tracta d'ajuntar a monta gent, deixar-se portar per una cançó (ballar, disfressar-te, llançar confeti, fer playback...) i rodar-ho tot en un pla seqüència.


La idea és passar una bona estona tots plegats fent alguna cosa que poguem ensenyar y quedi per la posteritat (no sé si això acaba de ser del tot positiu je je je)

Si estàs interessat/da, fes-nos-ho saber a través del facebook (comenta l'esdeveniment) i si vols formar part important del projecte (protagonistes del vídeo, coreografs, responsables d'escena,...) t'esperem el 13 de desembre a les 20.00 h per organitzar-ho tot!!!

Demostrem què/qui/com som el JOVES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada