3 de des. 2009

INAUGUREM L'ESPAI JOVE DE MARTORELLES!


El proper dissabte 19 de Desembre obrim les portes del recurs que llança la Regidoria de Joventut, amb la finalitat de respondre a les demandes i necessitats dels joves del municipi.
Per donar a conèixer l’Espai, us proposem:

Dissabte 19
Vine a descobrir L’Espai Jove de Martorelles
Jornada de portes obertes on podràs informar-te de tot allò que posa al teu abast el nostre recurs, donar la teva opinió, expressar els teus gustos, proposar activitats, tallers, xerrades... i col·laborar en la decoració de l’Espai participant en el taller de graffitti. A més a més, donarem a conèixer el logotip representatiu del recurs i es farà l’entrega del premi al guanyador/a del concurs.
I a la nit... Concert Jove a l’Envelat de la Masia. Gaudirem de les millors versions de rock a mans de “Los agujeros de las persianas son minyons que millors” i, el plat fort de la nit, una mica de rock-mestizo amb el grup “Stoy ke trino”.

Dilluns 21, dimarts 22 i dimecres 23
No saps què fer? Vine i tasta
Des de l’Espai Jove et proposem una sèrie d’activitats i tallers gratuïts on podràs descobrir què és el que t’agrada. Què hi trobaràs? Ioga, customizatge de gorres i bambes, defensa personal, torneig de ping-pong, dansa del ventre, cinema... I si a més a més tens cap habilitat que vols compartir i donar a conèixer, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A l’Espai Jove tindràs un lloc on fer-ho.

Dissabte 26
Concert Jove de Nadal
Com cada any, des de la Regidoria de Cultura i Joventut us proposem una nit de música en viu per celebrar el Nadal i que, enguany és també la cloenda de la inauguració de l’Espai Jove. Els “Insershow”, grup de versions consolidat i company de cartell de grups com els “Def con dos”, encapçalen la llista de bandes que ens faran cantar i saltar fins a ben entrada la nit.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada