12 d’abr. 2013

Recuperem l’històric concurs de roses de Martorelles…. a Instagram!


Recuperem l’històric concurs de roses de Martorelles…. a Instagram!

Captureu les roses i el Sant Jordi de Martorelles per compartir-ho amb els igers de Martorelles.
Pugeu les vostres fotos a instagram amb el hastag #Martorellesdefesta
 i per votació popular (+likes) s’escollirà guanyador@.

Si no tens perfil a instagram: envïa les teves imatges capturades i editades amb dispositius mòbils a joventut@martorelles.cat i es publicaran a través del perfil de la Regidoria de Cultura i Joventut. 

Aquí teniu les bases del concurs:  


Els propers dies 20, 21, 22 i 23 d’abril del 2013, Martorelles acull la Festa de Sant Jordi. És per això que l’àrea de Cultura de Martorelles organitza el Concurs de fotos de Roses de Martorelles a la xarxa d’instagram, amb la intenció d’agafar el relleu a l’històric “Concurs de Roses” que es feia a la Biblioteca.

CONDICIONS GENERALS:
  1. Poden participar totes les persones que vulguin participar al concurs, sense límit d’edat. L’únic requisit és ser usuari de la xarxa instagram i que les imatges s’hagin capturat, editat i publicat amb dispositius mòbils.
  2. El funcionament del concurs serà el següent: s’ha de pujar la fotografia a Instagram i etiquetar-la amb el hashtag #Martorellesdefesta. Aquell que no disposi d’Iphone o Android podrà publicar les seves fotos a Instagram a través del perfil de la Regidoria de Cultura i Joventut. Només cal que enviïn les imatges a joventut@martorelles.cat.
  3. Les fotografies que participin en el concurs s’hauran de publicar dins el termini de l’10 al 25 d’abril de 2013. 
  4. El jurat del concurs serà popular. La fotografia més votada, és a dir la fotografia que tingui més “likes” dels usuaris d’Instagram, serà la guanyadora del concurs.
  5. El premi consisteix en un lot cultural de llibres i publicacions.
  1. Es podran publicar fotografies fins el 25 d’abril a les 00:00 h. El guanyador o guanyadora és farà públic a través del perfil de la Regidoria de Cultura a Instagram, @martorellesfemcultura  
  1. Els drets de les imatges realitzades seran sempre propietat de l'autor i amb Instagram com a co-propietari (tal com marquen les normes d'Instagram). Tot i això, els participants cedeixen a l'Ajuntament de Martorelles els drets per utilitzar-les (no per usos comercials) sempre mencionant l'autor de la fotografia a la plana web o a xarxes socials per promoure el projecte. El participant eximeix a l’Ajuntament de Martorelles de qualsevol reclamació referent al copyright o altres drets exclusius de terceres parts que poguessin ser vulnerats per la presentació d’aquesta fotografia, assumint totes les reclamacions que impliquin sancions, multes o danys i perjudicis.
  1. El contingut de les fotografies no ha de mostrar material obscè o difamatori.
  1. Tots els drets referents a cada imatge i el seu contingut (gent, llocs, situacions, productes, marques, objectes, etc.) així com els drets d’autor representats en les fotografies enviades, són responsabilitat única de la persona que ha pujat el contingut. 
  1. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases, el no compliment de les mateixes significarà la desqualificació immediata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada