4 de febr. 2013

Concurs i exposició d'Instagram del Carnaval i la cultura de Martorelles#martorellesdefesta
Concurs i Exposició a Instagram del Carnaval i la Cultura de MartorellesDel 8 al 22 de febrer penja les teves fotos al #martorellesdefesta
 i entra en el concurs dels igers de Martorelles.
Com viviu les festes de Martorelles?
Heu vist les noves castanyoles dels nois de gitanes? I els “monyos” de la UCA? I les cares de resaca de les gralles dels gegants? La colles han muntat “un fiestón”? Amb les retallades, les escoles han abusat de les bosses d’escombraries per disfressar els vostres fills i filles?
Regidors i regidores disfressats per Carnestoltes és espectacular... compartir-ho amb la comunitat d’ #igersmartorelles...
 no té preu!
Bases del concurs #martorellesdefesta a Intagram
   1.  El tema del concurs serà el Carnaval i la Cultura de Martorelles. L’objectiu d’aquest concurs/exposició és que els ciutadans i ciutadanes fotografiïn els racons, espais, moments, etc… de les festes a Martorelles per compartir-ho. Fugir de les imatges més típiques del poble per redescobrir aquella visió diferent, amb un punt de creativitat que fa que siguin especials. Transmetre la cultura de Martorelles, d’aquelles festes entranyables amb la família i les memorables amb els amics i amigues. I compartir-ho a travès de la comunitat d’igers de Martorelles a Instagram, és a dir amb els teus veïns i veïnes.
2.       Poden participar totes les persones que vulgui participar al concurs, sense límit d’edat. L’únic requisit és ser usuari de la xarxa instagram i que les imatges s’hagin capturat, editat i publicat amb dispositius mòbils.
3.       El funcionament del concurs serà el següent: s’ha de pujar la fotografia a Instagram i etiquetar-la amb el hashtag #Martorellesdefesta. Aquell que no disposi d’Iphone o Android podrà publicar les seves fotos a Instagram a través del perfil de la Regidoria de Cultura i Joventut. Només cal que enviïn les imatges a joventut@martorelles.cat.
4.      Les fotografies que participin en el concurs s’hauran de publicar dins el termini del 8 de febrer al 22 de febrer.
5.       El 1r, 2n i 3r primers premis seran escollits pel jurat, que decidiran quines són les 3 millors fotografies de totes les realitzades durant el període obert a la participació.
6.       El 4rt premi serà la fotografia més votada pel jurat popular, és a dir, la fotografia que tingui més “likes” dels usuaris d’Instagram.
 7.       S’estableixen els següents premis,

· El primer premi, un sopar en un restaurant de Martorelles per 2 persones.
· El segon premi, un lot de productes gastronòmics del Vallès
· El tercer premi, un lot de la DO d’Alella.
· El quart premi, un val de 20€ de material d’Abacus.

8.      Totes les fotografies premiades tindran un paper destacat en l’exposició de les fotografies seleccionades que es farà a la primavera al Celler.

9.       El jurat estarà format per @MoniKaurrutia, d’Instagramers Catalunya; @alena_ena, bibliotecària i postgrau en màrqueting social i xarxes socials; @MarcCandela; Regidor de Cultura de Martorelles.

10.  El jurat farà pública la seva decisió el dia 26 de febrer a través del perfil de la Regidoria de Cultura a Instagram, @martorellesfemcultura.

11.   Els drets de les imatges realitzades seran sempre propietat de l'autor i amb Instagram com a co-propietari (tal com marquen les normes d'Instagram). Tot i això, els participants cedeixen a l'Ajuntament de Martorelles els drets per utilitzar-les (no per usos comercials) sempre mencionant l'autor de la fotografia a la plana web o a xarxes socials per promoure el projecte. El participant eximeix a l’Ajuntament de Martorelles de qualsevol reclamació referent al copyright o altres drets exclusius de terceres parts que poguessin ser vulnerats per la presentació d’aquesta fotografia, assumint totes les reclamacions que impliquin sancions, multes o danys i perjudicis.

12.   El contingut de les fotografies no ha de mostrar material obscè o difamatori.

13.   Tots els drets referents a cada imatge i el seu contingut (gent, llocs, situacions, productes, marques, objectes, etc.) així com els drets d’autor representats en les fotografies enviades, són responsabilitat única de la persona que ha pujat el contingut.

14.   La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases, el no compliment de les mateixes significarà la desqualificació immediata.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada