17 de febr. 2011

MESURES ANTICRISI: I MERCAT D'INTERCANVI A L'ESPAI JOVE MARTORELLES

Tot agafant el testimoni de l'Associació de dones Progressistes Montserrat Roig, l'Espai Jove Martorelles organitza el seu I Mercat d'Intercanvi de roba i complements.

Ara que ja han passat el Nadal i les rebaixes, t'oferim l'oportunitat de canviar allò que tens a l'armari i no t'acaba de fer el pes.

En aquest mercat podràs portar/endur-te tot tipus de peces textils (pantalons, samarretes, jerseis, faldilles, ...), calçat (botes, bambes, sandalies, ...) i complements (mocadors, bijuteria, boses, cinturons, ...). Només hi ha un requisit: Tot allò que portis ha d'estar en les mateixes condicions del que esperes endur-te. És a dir. No es tracta de fer neteja d'armari. Per a això ja tenim un bon servei de deixalleria al municipi... Es tracta de trobar el que necessites en allò que hom ja no utilitza.

FUNCIONAMENT

Des del proper dilluns, 21 de febrer, fins a finalitzar aquest projecte, el divendres 18 de març, pots portar allò que desitges bescanviar a l'Espai Jove Martorelles (de dilluns a divendres, de 18.00 a 21.00 h). En funció de la teva aportació, se't donaran uns "vales" que podràs canviar per allò que t'agradi del nostre mercat durant la setmana del 14 al 18 de març.



Esperem que la proposta us sembli atractiva i interessant i passeu a participar d'aquesta mesura anticrisi!


Més info:
ESPAI JOVE MARTORELLES
Masia de Can Carrancà sn, 93 579 12 66
(de dll a dv, de 18 a 21 h)
joventut@martorelles.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada